Afișez 1–12 din 27 de rezultate

Show sidebar

Headband Exiled Mist

55,00 lei
Headband din Naruto cu Exiled Mist. Bandana de bumbac, lungime 95cm, placa din metal subtire, de 12cm lungime si 4cm latime.

Urechi pisica roz

10,00 lei
Bentita metalica cu urechi de pisica invelita in panglica roz, bentita este porivita pentru adolescenti si adulti ca dimensiune. Metalul din care este realizata este destul de moale incat bentita sa nu provoace disconfort.

Urechi pisica negre

10,00 lei
Bentita metalica cu urechi de pisica invelita in panglica neagra, bentita este porivita pentru adolescenti si adulti ca dimensiune . Metalul din care este realizata este destul de moale incat bentita sa nu provoace disconfort.

Urechi pisica galbene

10,00 lei
Bentita metalica cu urechi de pisica invelita in panglica galbena, bentita este porivita pentru adolescenti si adulti ca dimensiune . Metalul din care este realizata este destul de moale incat bentita sa nu provoace disconfort.

Urechi pisica albastre

10,00 lei
Bentita metalica cu urechi de pisica invelita in panglica albastra, bentita este porivita pentru adolescenti si adulti ca dimensiune . Metalul din care este realizata este destul de moale incat bentita sa nu provoace disconfort.

Peruca Kakasi/peruci

120,00 lei
Nu există comentarii pentru acest produs.

Headband satul Sunetului

55,00 lei
Headband din Naruto, satul Sunetului. Bandana de bumbac, lungime 95cm, placa din metal subtire, de 12cm lungime si 4cm latime.

Headband Mist

55,00 lei
Headband din Naruto , Mist. Bandana de bumbac, lungime 95cm, placa din metal subtire, de 12cm lungime si 4cm latime.

Headband Hot Water

55,00 lei
Headband din Naruto, Water. Bandana de bumbac, lungime 95cm, placa din metal subtire, de 12cm lungime si 4cm latime.

Headband Grass Exiled

55,00 lei
Headband din Naruto , grass exilat. Bandana de bumbac, lungime 95cm, placa din metal subtire, de 12cm lungime si 4cm latime.