Afișez 1–12 din 19 rezultate

Show sidebar

Broșă pin unicorn model 2

15,00 lei
Broşă din metal unicorn, culori rezistente, mărime 18 mm lungime si 28 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broșă pin cățel

15,00 lei
Broşă din metal cățel, culori rezistente, mărime 27 mm lungime si 15 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broșă pin berbec

15,00 lei
Broşă din metal berbec, culori rezistente, mărime 21mm lungime si 21 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broșă pin Rick and Morty model 2 (Morty)

15,00 lei
Broşă din metal Morty, culori rezistente, mărime 36 mm lungime si 12 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin coraline

15,00 lei
Broşă din metal coraline, culori rezistente, mărime 22 mm lungime si 22 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin unicorn

15,00 lei
Broşă din metal unicorn, culori rezistente, mărime 26 mm lungime si 31 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin sloth

15,00 lei
Broşă din metal sloth, culori rezistente, mărime 24mm lungime si 19 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin oaie

15,00 lei
Broşă din metal oaie, culori rezistente, mărime 25mm lungime si 20 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin animăluţ

15,00 lei
Broşă din metal animăluţ, culori rezistente, mărime 16 mm lungime si 24 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin pisică

15,00 lei
Broşă din metal pisică, culori rezistente, mărime 25mm lungime si 22 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin pisică colorată

15,00 lei
Broşă din metal pisică colorată, culori rezistente, mărime 26 mm lungime si 17 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.

Broşă pin nerd cat

15,00 lei
Broşă din metal nerd cat, culori rezistente, mărime 19mm lungime si 23 mm lăţime , sistem de prindere tip pin cu ac fix şi sistem de blocare, ideal pentru a da personalitate hainelor sau genţilor tale.