Afișez 1–12 din 51 de rezultate

Show sidebar

Bratara Pantera

25,00 lei
Bratara reglabila neagra si snururi textile negre cu sigla Pantera din alamă, prindere cu nod culisant, dimensiune reglabila. Produsul poate

Bratara Game of Throne

25,00 lei
Bratara reglabila neagra si snururi textile maro cu sigla Game of Throne din alamă, prindere cu nod culisant, dimensiune reglabila.

Bratara Stark

25,00 lei
Bratara reglabila neagra si snururi textile negre cu sigla Stark din alamă, prindere cu nod culisant, dimensiune reglabila.

Bratarile prieteniei curcubeu

15,00 lei
Bratarile prieteniei curcubeu. Brăţări lucrate manual. Set de 5 bratari culori diverse, fiecare bratara costand 3 lei. Setul de 5 bratari costa 15 lei.

Brăţară lanţ

15,00 lei
Bratara lanţ grena, petrecuta, cu ornamente, model cu inchidere pe catarama, dimensiune reglabila, se potriveste atat pentru barbati cat si pentru dame.

Brăţară ornamente metal

25,00 lei
Brățară din piele neagră cu ornamente, inchidere pe catarama, dimensiune reglabila, se potriveste atat pentru barbati cat si pentru dame.

Brăţară petrecută

25,00 lei
Bratara grena, petrecuta, cu ornamente, model cu inchidere pe nit, dimensiune reglabila, se potriveste atat pentru barbati cat si pentru dame.

Brăţară închitătoare magnetică inox

25,00 lei
Bratara cu inchizatoare magnetica din metal inoxidabil.

Bratara Stranger Things

25,00 lei
Bratara reglabila neagra si snururi textile negre cu sigla Stranger Things din alamă, prindere cu nod culisant, dimensiune reglabila.

Bratara Stranger things alphabet

25,00 lei
Bratara reglabila neagra si snururi textile negre cu sigla Stranger Things alphabet din alamă, prindere cu nod culisant, dimensiune reglabila.

Bratara magnetica impletita

15,00 lei
Bratara neagra impletită cu incuietoare magnetiva de inox, se potriveste atat pentru barbati cat si pentru dame.

Bratara dubla cu carabina

25,00 lei
Bratara dubla , lucrata manual neagra care are ca inchizatoare o carabina din metal inoxidabil.