Despre noi

Despre noi

Ca orice poveste frumoasa si a noastra incepe cu a fost odata. 

A fost o data un grup de prieteni, toti cu inclinatii artisticesi si foarte tineri, care s-au gandit ca ar fi interesant sa castige ceva din lucruri facute de ei, de mana. Ne-am gandit sa facem bijuterii pentru ca parea ceva sigur, oamenii au purtat bijuterii de pe vremea Cleopatrei si chiar si inainte, plus ca nu erau prea voluminoase :P.  Pricepere si pasiune aveam din belsug, entuziasm de asemenea, asa ca ne-am pus pe treaba.

Au urmat ani in care am invatat cum e legislatia in Romania, cum putem sa vindem la  targuri, festivaluri de muzica, festivaluri medievale, am inceput sa avem magazinele noastre, am inceput sa colaboram cu alti artisti romani sau sa aducem din afara lucruri frumoase. Uitandu-ne acum inapoi  e ca un vis frumos cu foarte multa munca in spate, in niste vremuri in care nu aveam de la cine sa ne inspiram, pentru ca Romania anilor 90-2000 era o perioada a inceputurilor in aproape orice domeniu si o vreme in care era dificil sa gasesti lucruri deosebite, lucruri cu design original. 

Am gandit mereu Forever Young ca un loc unde sa te simti bine  atunci cand muncesti si atunci cand cumperi, toate parca se intampla mai frumos cand ai zambetul pe buze,  sa fim locul acela unde gasesti cerceii aia de lemn pe care ii cauti de mult, sau bratara aia pe care ai vazut o la prietenul tau din anglia si iti doreai si tu ceva asemanator. 

Acum incercam mereu sa ramanem tineri in gandire, sa inovam, sa ne schimbam dar in acelasi timp sa ramanem acelasi magazin mic dragut de care te ai indragostit, cu oameni primitori, zambitori,  ori de cate ori te intorci sa mai cumperi ceva pentru tine sau pentru cineva drag.

Partea cu accesorii din anime si comics e relativ recenta in afacerea noastra si a aparut datorita unei persoane din echipa noastra pasionata de zona asta. La inceput a fost doar o idee care suna bine, am inceput sa o dezvotam pentru ca aveam deja o experienta cat de cat in productie si vanzare de accesorii si haine . Pe masura ce am descoperit mai mult publicul consumator de tot ce inseamna anime, manga, comics si filme sf a inceput sa ne placa din ce in ce mai mult sa facem asta fara ai dezamagi insa pe oamenii care ne au fost alaturi pana acum

Asa ca, mai ales online, dar si la magazinele noastre, o sa vedeti doua laturi Forever young: una dedicata iubitorilor vremurilor Hippie si a muzicii rock, a artei si a desigului, cealalta dedicata pasionatilor de video games si  comics.