Se incarca...

Content

Transport & Plata

 • Written by Forever Young
 • Category: Content
 • Hits: 3340

Comenzile se livreaza in Romania prin curier rapid in aproximativ 2-3 zile lucratoare. Costul livrarii este de 20 ron.

Plata se face exclusiv prin ramburs: achiti contravaloarea comenzii la livrare.

Confidentialitate

 • Written by Forever Young
 • Category: Content
 • Hits: 2436

Ne angajam sa nu transmitem datele tale personale catre terti si sa le folosim numai in scopul stabilirii contactului, in scopul informarii tale asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor noastre.

Vom retine datele personale si le vom folosi in scopul informarii privind situatia contului tau forever-young.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Forever-Young.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Nu promovam SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul forever-young.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Pentru informare si support dar si sesizari si reclamatii, ne poti contacta la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Iti multumim ca ai avut rabdarea sa citesti aceasta pagina :-)

Politica returnari

 • Written by Forever Young
 • Category: Content
 • Hits: 2465

Returnarea produselor, in cazul in care nu esti satisfacut de calitatea acestora, sau pur si simplu pentru ca nu sunt produsele pe care le-ai dorit, se va face numai in urma completarii formularului de retur si in urma stabilirii de comun acord a modalitatii concrete de returnare. Sunt acceptate doar solicitarile de returnare sosite in termen de 7 zile de la livrarea produselor. Vei primi inapoi suma corespunzatoare produselor achizitionate, fara a se returna cheltuielile de transport ocazionate de trimiterea coletului.

Incercam pe cat posibil sa nu existe in coletul tau produse deteriorate / defecte (exceptie fac cazurile din vina evidenta a transportatorului - ex. colet deteriorat per ansamblu). Daca dintr-o eroare regretabila acest lucru se intampla, te rugam sa ne contactezi imediat ce ai primit coletul. In limita stocului disponibil vom asigura inlocuirea produsului /produselor respective.

Termeni si Conditii

 • Written by Forever Young
 • Category: Content
 • Hits: 2575

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Forever Young SRL are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Forever Young SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Forever Young SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Forever Young SRL sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Forever Young SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.forever-young.ro

Log in

creaza un cont